246051
Book
In basket
(Zdrowie z Natury)
Wreszcie pojawiła się na rynku alternatywa dla pszenicy - mąka kokosowa. Osoby, które nie mogły do tej pory cieszyć się białą mąką, od dziś mają możliwość zasmakować niebiańskich potraw z mąki kokosowej. Diabetycy, alergicy i osoby na diecie bezglutenowej wreszcie mogą bez konsekwencji delektować się różnego rodzaju potrawami z tej mąki. Poza walorami smakowymi kokos posiada wiele wartości leczniczych. Błonnik kokosowy skutecznie reguluje poziom cukru i insuliny we krwi. Jeżeli chcesz chronić swoje serce przed różnymi chorobami, twoja dieta powinna obfitować w błonnik, który chroni przed zawałami serca i wylewami. Wypróbuj przepisy z mąką kokosową, a poczujesz różnicę w smaku i samopoczuciu.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginału: Cooking with coconut flour : a delicious low-carb, gluten-free alternative to wheat, 2011
Zdrowa alternatywa dla pszenicy
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronie 213.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again